Aangesloten bij NOA

Voordelen om in zee te gaan met ons als lid van;

Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Logo NOA

 • Duidelijke afspraken
 • Perfecte oplevering
 • Ondersteuning bij geschillen
 • 3 jaar garantie op buiten stukadoorswerk
 • 5 jaar garantie op binnen stukadoorswerk
 • Voorwaarden opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis!
 • Voor meer informatie download u onze consumentenvoorwaarden

Uw verbouwing is onze zorg, wij willen u graag begeleiden en adviseren waar nodig.

Voor aanvang van onze werkzaamheden willen we alle mogelijke onduidelijkheden opgehelderd hebben, zodat zowel u als wij niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Hier kunt u een beeld vormen wat hoe wij te werk gaan alvorens een opdracht te accepteren, wij willen niet zomaar snel een klus afwerken en u met een teleurstellend resultaat achterlaten.

Natuurlijk proberen wij u dit alles tegen een concurrerend tarief aan te bieden!

OFFERTE

 1. Wij leveren een gedetailleerde offerte, waarin alle werkzaamheden zijn weergegeven en nemen alle tijd om de offerte met u door te nemen.
 2. Wij helpen u kosten te besparen. Geef aan dat u zelf ook bepaalde (voorbereidende) werkzaamheden wilt verrichten en wij vertellen u wat wij precies van u verwachten.

ADVIES

 1. Wij denken breder. Wij adviseren niet alleen over wat u ons vraagt, maar denken ook mee over onderhoud, afwerking en thema’s als brandwerendheid en akoestiek.
 2. Wij denken met u mee, adviseren, maar raden ook af, wanneer wij eventuele problemen voorzien.
 3. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie: heeft u bijvoorbeeld huisdieren of (kleine) kinderen? De wijze waarop een ruimte gebruikt wordt, bepaald mede de keuze voor specifieke constructies en materialen.

 HELDERHEID

 1. Wij geven duidelijk aan welke werkzaamheden verricht moeten zijn voordat wij aan de slag kunnen, zodat u niet met vervelende verrassingen geconfronteerd wordt.
 2. Wij maken heldere afspraken met u over de afvoer van afval.
 3. Wij maken duidelijk wat u mag verwachten. Er bestaan allerlei normen en richtlijnen waaraan ons werk moet voldoen.

 KWALITEIT

 1. Wij gaan voor een goed eindresultaat, vakmanschap en kwaliteit nemen tijd in beslag, deze tijd besteden wij dan ook graag aan uw woonhuis of kantoor.
 2. Wij kunnen u monsters laten zien van verschillende materialen, of eventueel referentieprojecten te bekijken. Op deze manier kunt u tot een weloverwogen keuze komen.
 3. Via een van onze leveranciers kunnen wij u goed laten adviseren door een styliste voor het maken van een professioneel lichtplan of een gedegen kleuradvies.