Projecten

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van projecten die wij in het verleden gemaakt hebben.

Akoestisch spuitwerk


Het Biesbosch museum in Werkendam hebben voorzien van spackspuitwerk en akoustisch spuitwerk. In april 2016 viel het gebouw maarliefst drie keer in de prijzen bij de Architizer Awards 2016. In zowel de categorie museum als in de categorie architecteur en landschap won het ontwerp de juryprijs. In deze laatste categorie won het tevens de publieksprijs.


Keuken afgewerkt met Frescolori


Hier hebben we voor een particuliere opdrachtgever de keuken opnieuw uit mogen vlakken waarna er een nieuwe keuken geplaatst kon worden.
Het plafond hebben we in het geheel overgepleisterd en als glad pleisterwerk opgeleverd.

De plafonds bij dit project zijn met een Airless pomp getext, op deze manier kan er op een snelle manier een groot oppervlakte van een nieuwe texlaag worden voorzien. 

De wanden in de keuken hebben we afgewerkt met  "Betonlook" en later voorzien van een tranparante twee-componenten lak, zodat deze wanden goed schoon gehouden kunnen worden. Op deze manier is het niet nodig boven het keukenblad tegels aan te brengen.

Ook hiervoor kunnen en willen wij graag met u meedenken! 


Wandverlichting


Ook voor het plaatsen, inclusief aanleggen en leveren van leidingen schakelmateriaal en dergelijke bent u bij ons aan het goede adres!


Akoestisch spuitwerk Pathé Maastricht


5 november 2015 was de opening van het nieuwe Pathé in Maastricht. Wij hebben de nieuwe bioscoop mogen voorzien van akoustisch spuitwerk.

 


 


Herinrichting rijsverzamelkantoor te Zwijndrecht


De inspectiediensten de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, de Inspectie Leefomgeving en Transport en de Inspectie SZW werken voortaan vanuit het rijksinspectiekantoor in Zwijndrecht. Voorheen was in het gebouw alleen de Keuringsdienst van Waren (de huidige NVWA) gehuisvest. Onder leiding van het Rijksvastgoedbedrijf is het gebouw volledig verbouwd en getransformeerd naar een modern, licht en duurzaam kantoorgebouw.

Bouwbedrijf Pennings te Rosmalen heeft ons de opdracht gegund, om alle wanden schilderklaar over te pleisteren. Het resultaat mag er zijn! Zie onderstaande foto,s


Lichtstraat


Voor een particuliere opdrachtgever hebben wij een lichtstraat in de keuken mogen voorzien van fijn schuurwerk op de wanden en plafonds.
Om het geheel wat ruimtelijker te maken en meer licht te creëren lopen de zijwanden schuin weg.
Dit geeft een fraai eindresultaat.


Modern woonhuis


Wij hebben voor een particuliere opdrachtgever in het gehele huis de plafonds mogen voorzien van glad pleisterwerk.
De wanden zijn afgewerkt met een zeer fijne spachtelputz van 0,5 mm. Strikolith 200.
Er is hier veel aandacht besteed aan licht door een goed lichtplan te laten ontwerpen en uit te laten voeren.


Zwembad


Bekijk hier het door ons fraai afgewerkte zwembad.


Stucanet


Een zeer goed alternatief voor een verlaagd plafond van gipsplaten (stucplaat) is een geheel vrijhangend(!) stucanet plafond. Hierbij worden aan de ondergrond -betonplaat of balklaag of iets dergelijks- haken bevestigd welke vrij kunnen bewegen ten opzichte van de ondergrond. Hieraan wordt rondstaal kruislings geknoopt. Aan deze stalen pennen wordt het uiteindelijke stucanet gevlochten. Hierop brengen wij een "vertinlaag" aan die na uitharding uitgevlakt wordt en afgewerkt naar wens van de opdrachtgever.

Voordelen van deze pleisterdrager;

  • Er kunnen ook rondingen gemaakt kunnen worden, zoals de onderzijde van een trap;
  • Soms brandweervoorschrift omdat dit brandvertragend werkt;
  • Geen scheurvorming in pladfonds;
  • Iedere verdere afwerking mogelijk.

Bad "Betonlook"


Hier een voorbeeld van het afwerken van een ligbad met een cementgebonden materiaal.
Het bad krijgt zo een ruige uitstraling wat mooi in contrast staat met de rest van de badkamer.

De wanden zijn gedeeltelijk betegeld waarboven de wanden en plafond glad zijn gepleisterd en later getext.


Verlichting


Helaas staan vele (ver)bouwers niet genoeg stil wat een goed verlichtingsplan kan betekenen voor uw woon of werkruimte. Graag willen wij u hier tijdig op wijzen bij het opnemen van de stucadoorswerkzaamheden.
Indien gewenst kunnen wij ook het veplaatsen van de lichtpunten in onze offerte meenemen.


Porcellis


Porcellis markeert als blikvanger het uiterste punt van de Danzingerkade. Het exterieur van het kantoor gebouw refereert aan cruiseschepen en zeiljachten die voorbijvaren over het IJ. Het gebouw valt op in hoogte: met vijftig meter is het tweemaal hoger dan de andere gebouwen op de Danzigerkade. Dankzij deze hoogte bieden de kantoren en het dakterras een spectaculair uitzicht over Amsterdam en het havengebied.

Wij zijn dan ook erg trots dat we dit prachtige Europese Hoofdkantoor van Calvin Klein en Tommy Hilfiger hebben mogen voorzien van airless tex spuitwerk.