Wie zijn wij?

Hierbij een kleine voorstelling van ons bedrijf.

Gebroeder van Boxtel (Mark & Andrew)Stukwerk zit in onze genen; opa, ooms, neven, vader en wij.
Altijd bezig met stukwerk en alles wat daarbij komt kijken, al sinds wij het stokje hebben overgenomen van vader in 1996.

Spuit & stukadoorsbedrijf  Gebr. van Boxtel is een dynamisch bedrijf. Direct inspringend op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Onze belangrijkste pijler, de particuliere klant, proberen wij goed te ondersteunen en te begleiden in het afwerken van zijn woning of kantoor.
Hierbij kunt u denken aan de juiste kleurstellingen welke wordt verzorgd door intensieve samenwerking met stylistes, maar ook het uitwerken van een professioneel lichtplan komt tijdens ons gesprek aan bod.

Om uw wensen en ideeën om te zetten naar een perfecte uitwerking, maken wij graag een afspraak om het project met eigen ogen te zien. Zodat wij een passende (vrijblijvende) offerte uit kunnen brengen voor de te verrichtte werkzaamheden.

Dit alles kunnen wij u tegen zeer concurrerende tarieven aanbieden, met uitgebreide garantie volgens NOA voorwaarden welke mede zijn opgesteld door de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

De keuze is aan u!

Samen met U zoeken wij naar een passende afwerking voor uw wanden en plafonds.

Wij richten ons voornamelijk op het traditionele stukwerk, maar dan met een moderne inslag.
Ook spackspuitwerk, aanleggen van lichtpunten, het airless texen, aanbrengen van stucanet en buitenstukwerk behoren tot onze werkzaamheden.
Een sterk punt hierin is een goede communicatie, zodat u weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten, zodat u tijdens de werkzaamheden niet voor verrassingen komt te staan.

U heeft één aanspreekpunt met wie u alles heeft doorgenomen, zodat u op een prettige manier uw woning of kantoor kunt afwerken.

Dat zijn wij,
Gebroeders van Boxtel


Mark van Boxtel 
Andrew van Boxtel